Anasayfa Haber Bülten OPPO A9 2020 Genç Kullanıcılara Hitap Ediyor

OPPO A9 2020 Genç Kullanıcılara Hitap Ediyor

OPPO genç kullanıcılar için ürettiği A9 2020 modeli ile önemli özellikler sunuyor. A9 genel olarak geniş bir kullanıcı yelpazesine hitap etse de özellikle genç kullanıcılar için farklı seçeneklerle geliyor.

OPPO A9 2020, çok amaçlı 48 MP dörtlü kamera sistemi ve daha uzun süreli kullanım sağlayan 5.000 mAh’lık Ultra Bataryası ile kullanıcılara uzun pil ömürlü bir deneyim vaat ediyor.

Yüksek kapasiteli 5000 mAh batarya, 19 saat kesintisiz mobil kullanımı veya 11 saatten fazla kesintisiz HD video izlemeyi destekleyebildiği için kullanıcıların daha uzun süre keyifli bir deneyim yaşamasını sağlıyor. Ayrıca A9, “Ters Şarj Özelliği” sayesinde tıpkı bir güç kaynağı gibi diğer tüm cihazların da şarj edilmesinde kullanılabiliyor.

“Deniz Yeşili” ve “Uzay Moru” renk seçenekleri bulunan OPPO A9’un, 8GB’lık RAM özelliğiyle birlikte çalışan Snapdragon 665, hem daha hızlı bir performans göstermesini hem de yüzde 20’ye varan eş zamanlı azaltılmış güç tüketimini mümkün kılıyor. Bu özellik, Game Boost 2.0 ile çok daha belirgin bir şekilde ortaya çıkarken daha sorunsuz ve daha hızlı bir oyun deneyimi için Frame Boost ve Touch Boost özelliklerini de bir araya getiriyor. 128 GB’lık dahili hafızasının yanı sıra, 256 GB’a kadar fazladan hafıza sağlayan Micro SD kart yuvası ve çift sim kart özelliği de bulunan A9, Dolby Atmos ve İkili Stereo Hoparlörleriyle 360 derecelik ses ambiyansı oluşturuyor.

OPPO A9 2020, şık tasarımlı gövdesinde birbirinden farklı 5 kamera modunu barındırıyor. 48 MP’lik arka ana lens, maksimum düzeyde fotoğraf çözünürlüğü sağlarken; Ultra Geniş 119 derece lensi kusursuz panoramik görüntüler elde edilmesini mümkün kılıyor. Kullanıcılar, diğer iki arka lensle portre fotoğraflarına özel efektler ekleyerek onları daha sanatsal hale getirebiliyor. Gövdenin önünde yer alan 16 MP’lik kamera ise Yapay Zeka Güzelleştirme teknolojisini içeriyor.

A9’un Yapay Zeka Güzelleştirme teknolojisiyle donatılan 16 MP ön kamerası, kullanıcılarının yaşını otomatik olarak tespit ederek cilt tonunu yaşına göre eşitliyor ve fotoğrafları güncel güzellik temalarına göre ayarlıyor.