Anasayfa Haber Samsung Galaxy S11 Tanıtım Tarihi Ortaya Çıktı

Samsung Galaxy S11 Tanıtım Tarihi Ortaya Çıktı

Samsung’un yeni amiral gemisi telefonu Samsung Galaxy S11 için tanıtım tarihi ortaya çıktı. MWC 2020’nin hemen öncesinde düzenlenecek Unpacked etkinliğinde hem S11 ailesi hem de Galaxy Fold 2 tanıtılacak.

Söz konusu Samsung olduğunda model isimlerini veya çıkacak telefon sayısını tahmin etmek çok zor olabiliyor. Geçtiğimiz yıl S10 etkinliğinde, 4 farklı S10 modeli, bir de katlanabilir Galaxy Fold modelini tanıtan Samsung, şimdi de 2020 etkinliğine odaklanmış durumda.

İsrail’den bir web sitesi olan Girafa tarafından sızdırılan bilgilere göre yeni Galaxy ailesi 11 Şubat 2020’de tanıtılacak. Yani yeni Samsung telefonları Barselona’da düzenlenecek olan MWC 2020’nin tam iki hafta öncesinde göreceğiz.

Peki, İsrail kaynaklı bu haber ne kadar güvenilir? Daha önce Samsung bazı önemli duyurularını ilk olarak İsrail üzerindeki haber kanalları üzerinden aktarmıştı. Android 10 programı gibi bilgileri bu ülke kaynaklı haberlerle öğrenmiştik. O yüzden S11 etkinliği için 11 Şubat’ın seçilmiş olması hiç de mantıksız bir düşünce değil.

Bakalım 11 Şubat’ta Samsung yeni telefonlarını Galaxy S11 olarak mı yoksa Galaxy S20 olarak mı tanıtacak?