Anasayfa Haber Bülten SteelSeries Aim Master Uygulaması Hizmete Sunuldu

SteelSeries Aim Master Uygulaması Hizmete Sunuldu

SteelSeries, resmi internet sitesi üzerinden geliştirdiği yeni uygulamasını duyurdu. Oyuncuların reflekslerini ve oyun içi performansını artırmak için tasarlanan atış uygulaması tamamen oyunculara hitap ediyor.

SteelSeries, oyuncuların nişancılık yeteneklerini daha iyi seviyeye getirmelerini hedefleyen bir uygulama geliştirdi. Resmi internet sitesi üzerinden oynanabilen Aim Master, oyuncuların atış konusunda kendilerini geliştirmelerini sağlıyor. Atış esnasında, silahlarını kendileri seçebilen oyuncular bu konuda da kendini geliştirebiliyor.

PUBG Mobile, Counter Strike, Warframe gibi FPS oyunları için en önemli nokta olan atış konusu için artık oyuncular pratik yapabiliyor. Henüz deneme aşamasında olan uygulama, oyunculara sadece pratik imkanı sunmuyor. Aynı zamanda oyun farelerini kontrol etmek için birçok olanak tanıyor. Oyuncular, oyun içindeki hedef tahtalarına ulaşma süreleriyle oyun farelerini diledikleri gibi kontrol edebiliyor.

Oyuncuların SteelSeries’in resmi internet sitesi üzerinden ulaşabilecekleri Aim Master uygulamasına erişmek ise oldukça kolay. Siteye üye olmadan da oynanabilen uygulama, oyuncular silahını seçtikten sonra toplamda 60 saniye veriyor. Oyuncuların kendilerini test etmek için reflekslerini hızlı bir şekilde kullanmaları için silahlarını iyi seçmeleri gerekiyor. Silahların arasında taramalı tüfek seven oyuncular için “Assault Rifle”, keskin nişancı olmak isteyen oyuncular için “Sniper Rifle” ve el tabancası tercih eden oyuncular için “Hand Cannon” adlı silahlar bulunuyor. 60 saniye sonunda hesaplanan skora göre eğer siteye üyeyseniz ve yüksek bir rekor almışsanız sitede yer alan oyuncu listelerinde adınız çıkıyor.

SteelSeries tarafından geliştirilen Aim Master uygulamasına bu bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.