Anasayfa Makale Android Telefonu TV’ye Bağlama Rehberi: Kablolu Bağlantı

Android Telefonu TV’ye Bağlama Rehberi: Kablolu Bağlantı

Ağa bağlı olmayan bir televizyonu, kablo ile telefona bağlayabilir ve telefonunuzdan görüntüyü TV’ye aktarabilirsiniz. Hatta görüntü aktarımının ötesinde seçenekleriniz de var…

Type-C’den HDMI’a bağlantı kablosu sayesinde pek çok şey yapabilirsiniz. Örneğin Huawei telefonunuzda masaüstü modunu kullanabilir ya da Samsung telefonunuzda Dex ile benzer şekilde iş yapabilirsiniz.

Bunun için ek bir klavye fare takmanız ya da telefona hem bağlantı, hem şarj sunan bir istasyon almanız da yararlı olacaktır. Kablo ile bağlantının avantajı sinyal gücünü kalitesini garanti altına almak, Router ya da hızlı ağ olmayan, ağ bağlantısı sorunu olan ortamlarda kullanabilmektir.

Basitliği gücüdür diyebiliriz. Ev interneti kesildiğinde telefonun mobil verisinden Netflix izleyebilmek de ayrı bir güzellik.

Ayrıca bağlantı kablolu olduğu için kabloyu çıkarttığınızda, görüntü kesilecektir. Bu da güvenlik için iyidir, zira ekranı kablosuz yansıtmada açık unutursanız her şey ekrana çıkabilir. Kablolu bağlantıda dikkat etmeniz gereken bir nokta telefonu “Rahatsız etme” moduna almak olabilir. Mesajların ve bildirimlerin izleme keyfinizi bölmemesi için hepsini geçici olarak devredışı bırakabilirsiniz.

Videodaki televizyon:Philips The One TV İncelemesi 65PUS7304