Anasayfa Makale League of Legends Grafiklerini Bir de Böyle Görün

League of Legends Grafiklerini Bir de Böyle Görün

League of Legends

Bağımsız bir oyun geliştiricisi, Unreal Engine 4 oyun motorunu kullanarak League of Legends haritasını baştan aşağı tekrar yarattı.

Riot Games tarafından geliştirilen MOBA oyunu 10 yılı aşkın bir süre önce çıkış yapmıştı ve halen popülerliğini koruyor. 2016 yılında 100 milyondan fazla aylık oyuncu sayısını geçmeyi başaran LoL, şu an dünyanın en çok oynanan oyunu konumunda. Oyuncuların bir kısmı oyun grafikleri ve efektlerinden memnunken, diğer kısmı bu alanda geliştirmeler yapılmasından yana.

Wayne S. adında bir bağımsız oyun geliştiricisi, Epic’in Unreal Engine 4 oyun motorunu kullanarak League of Legends‘daki Sihirdar Vadisi haritasını baştan yarattı ve sonuçlar gerçekten muazzam. Hedef ise haritanın temel düzenini korurken aynı zamanda gerçekçi bir hale getirmek.

Wayne, YouTube’da yeni grafiklere ve geliştirme sürecine dikkat çeken bir klip yayınladı. Geliştirici üç hafta boyunca her gün proje üzerinde çalıştığını ifade ediyor. Videoda geliştirilen gerçekçi grafikler yer alırken, geliştirilme süreci de ayrıntılı bir şekilde işlenmiş. Peki siz League of Legends grafiklerinin bu şekilde olmasını ister miydiniz?

İlginizi çekebilir: