Anasayfa Etkinlik CES Acer Spin 3 Ön İnceleme

Acer Spin 3 Ön İnceleme

MediaMarkt katkılarıyla CES 2020 içeriklerimizi sizlere ulaştırmaya devam ediyoruz. Bu kez Acer’ın yenilenen Acer Spin serisine yakından bakıyoruz.

Yeni Spin 5 ve Spin 3 modelleri tablet, dizüstü bilgisayar, ekran veya çadır modlarıyla kullanımı daha da rahat hale getiren ince tasarımlara sahip. 360 derece dönebilen dayanıklı menteşeler sayesinde modlar arasında geçiş yapmak kolaylaşıyor.

14,9 mm inceliğindeki Spin 5’in (SP513-54N) 2K çözünürlükteki 13,5 inç ekranının çerçevesi sadece 7,78 mm kalınlığında. Bu sayede ürünün ekran gövde oranı yüzde 80’e ulaşıyor. 3:2 en boy oranına sahip ekran, aynı genişlikteki 16:9 ekranlara göre yüzde 18 daha fazla dikey alan oluşturuyor. Böylece kullanıcılar web sitelerini, belgeleri ve tabloları görüntülerken ekranı daha az kaydırmak zorunda kalıyor.

Spin 5, magnezyum alüminyum alaşımlı kasası ve bilek desteği sayesinde yalnızca 1,2 kg ağırlığında dayanıklı bir yapıya kavuşuyor. Spin 5’te ayrıca Windows Hello ile hızlı ve daha güvenli giriş yapmayı sağlayan entegre parmak izi okuyucu bulunuyor.

Hem Spin 5 hem de Spin 3 modelleri, Wacom AES teknolojisine sahip, hızlı şarj olan Acer Active Stylus kalem ile geliyor. 4.096 basınç düzeyiyle gerçek mürekkep ve kağıt hissini taklit eden bu kalem ile yazı yazmak, çizim yapmak ve diğer tüm etkileşimler hassas ve gerçekçi hale geliyor. Spin 5 ayrıca Wacom AES 2.0 teknolojisine sahip Acer Active Stylus kalemle daha da akıcı ve hassas bir yazı yazma deneyimi sunuyor.

10. Nesil Intel® Core™ i7 modellerine kadar işlemci seçenekleriyle hızlı performans sunan Acer Spin 5 ve Spin 3, eğlence, video düzenleme ve standart oyunlar için de güçlü Intel® Iris® Plus entegre grafik işlemcisine sahip.

Çevre birimlerini ve ekranları Spin dizüstü bilgisayar modellerine kolay ve hızlı bir şekilde bağlamak mümkün. Spin 5’te yer alan Thunderbolt 3 destekli iki adet USB Type C bağlantı noktası ile harici ekranlarla 4K video paylaşımı yapılabiliyor. Ayrıca diğer cihazlara hızlı veri aktarımı sağlanabiliyor. Spin 5’te ayrıca iki adet USB 3.2 Gen 1 bağlantı noktası (biri çevrim dışı şarj özelliğine sahip), HDMI ve MicroSD kart okuyucu bulunuyor. Spin 3’te ise bir adet Thunderbolt 3 destekli USB Type C bağlantı noktası, iki adet USB 3.2 Gen 1 bağlantı noktası (biri çevrim dışı şarj özelliğine sahip), HDMI ve MicroSD kart okuyucu yer alıyor.

Acer Spin 5, haziran ayında Kuzey Amerika’da 899 dolar; mart ayında EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) bölgesinde 999 euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Acer Spin 3, nisan ayında Kuzey Amerika’da 699 dolar; ve şubat ayında EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) bölgesinde 649 euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.