Anasayfa Etkinlik CES TCL 10 Serisi Akıllı Telefonlar Duyuruldu

TCL 10 Serisi Akıllı Telefonlar Duyuruldu

MediaMarkt desteğiyle katıldığımız CES 2020’de TCL 10 serisi akıllı telefonlar tanıtıldı. Serinin içinde şirketin yılın son aylarında piyasaya süreceği ilk 5G telefonu da yer alıyor.

Şirketin ilk 5G telefonu ve 2019’da piyasaya sürülen 5G CPE cihazının bir devamı niteliğinde olan TCL 10 5G’ye Qualcomm’un yeni duyurduğu Snapdragon™ 765G 5G işlemcisi (SoC) güç verecek. Şirket TCL 10 5G’nin yanı sıra TCL 10 Pro ve TCL 10L’u da tanıttı. Şirketin 2020’deki akıllı telefon portföyünün merkezini oluşturan bu iki cihaz, dünyanın birçok bölgesinde satışa çıkacak.

TCL’in tüm yeni TCL akıllı telefonları, şirketin yeni tasarımına sahip olacak. Bu tasarım kapsamında telefonlarda arka dörtlü kameranın yanı sıra daha iyi görüntüleme deneyimi sunan TCL’in kendi ürettiği ekran yer alıyor. Aynı zamanda cihazlarda TCL’nin gelişmiş görüntüleme optimizasyonu ve kamera teknolojisi olan NXTVISION görsel teknolojisi bulunacak. Böylece kullanıcılar zengin renk seçeneği, netlik ve kontrast iyileştirmeleriyle ekranda bulunan içerikleri gerçek gibi görecek ve gelişmiş kamera deneyimine sahip olacak.

TCL 10 Pro, daha zengin multimedya deneyimi için edge AMOLED ekranıyla gelen ilk TCL cihazı olacak. TCL Communication’ın bu teknolojiyi üreten kardeş şirketi olan TCL CSOT, TCL televizyonları için ödül kazanmış ekran panelleri de geliştiriyor.

TCL, TCL 10L, 10 Pro ve 10 5G modellerini ve diğer ürünlerini Mobile World Congress kapsamında 22 Şubat 2020 tarihinde Barselona’da gerçekleştireceği basın toplantısında resmi olarak tanıtacak.