Anasayfa CES CES 2020 Western Digital Yeniliklerini CES 2020’de Tanıttı

Western Digital Yeniliklerini CES 2020’de Tanıttı

Western Digital CES 2020

Western Digital prototip aşamasındaki 8 TB kapasite ve 20 Gbps SuperSpeed arayüzü sunan taşınabilir SSD modellerini CES 2020 fuarında gösterdi.

MediaMarkt desteği ile katıldığımız CES 2020 etkinliğinde Western Digital (WD) taşınabilir depolama çözümleri ile öne çıktı. Bunlar arasında en dikkat çekense 8 TB kapasite ve 20 Gbps SuperSpeed sunan taşınabilir SSD modeli oldu. Şu an için prototip aşamasında olduğunun altı çizilen portatif SSD henüz bir model adına sahip değil ancak cebe sığacak boyutta sunduğu kapasite ve performans oldukça yüksek.

Tabii ki WD Hemen alıp kullanabileceğiniz ürünler de tanıttı. Marka, WD_Black etiketi farklı ihtiyaçlara yönelik yeni seçenek sunuluyor. Xbox lisanslı WD_Black P10 D10 Game Drives sadece oyunlarınızı taşımakla kalmayıp beraberinde Xbox Games Pass Ultimate deneme aboneliği ile birlikte geliyor. Bir diğer model olan WD_Black P50 ise endüstrinin 20 Gbps USB arayüzünü kullanan ilk model oldu.

WD çatısı altındaki Sandisk ise yeni çift bağlantı noktalı Luxe USB Type-C sürücüleri ile anahtarlığınızda 1 TB veri depolayabilmenizi mümkün kılıyor. Bu modellerin akıllı telefon hatta tabletlerle kullanılması da mümkün. Ayrıca, ibi Photo Management adlı yeni cihaz ile akıllı telefonunuzdaki fotoğraf ile videoları, otomatik ve kablosuz bir şekilde yedekleyebiliyorsunuz.

WD_Black P50 Game Drive (500 GB) fiyatı 180 dolar olarak belirlenmiş. Xbox markalı WD_Black P10 ve D10 ise 110 dolardan başlayıp (3TB) ve 300 dolara (12TB) kadar çıkıyor. SanDisk Luxe USB Type-C Flash Drive 32 GB fiyatı 11 dolarken ibi Photo Management ise 130 dolar fiyat etiketi taşıyor.

İlginizi çekebilir: AMD Radeon RX 5600 XT Ekran Kartı Tanıtıldı