Anasayfa Etkinlik CES Acer TravelMate P6 Ön İnceleme

Acer TravelMate P6 Ön İnceleme

CES 2020 turumuz tüm hızıyla devam ediyor. Bu kez dayanıklı yapısıyla dikkat çeken Acer TravelMate P6 modelinin ön incelemesi ile karşınızdayız.

Yeni Acer TravelMate P6 magnezyum alüminyum alaşım kasasıyla, aynı kalınlıktaki standart alüminyum alaşım kasalara göre daha sağlam ve daha hafif.Yalnızca 1,1 kg ağırlığa ve 16,6 mm inceliğe sahip olan cihazı kullanıcıların, beraberinde her yere kolayca götürebiliyor.

23 saate1,2 varan pil ömrü sayesinde kullanıcılar iki gün boyunca cihazı şarj etmeden çalışabiliyor. Öte yandan bu yüksek performanslı dizüstü bilgisayarın bataryası, 45 dakikadan az şarjla yüzde 50 doluluk oranına ulaşıyor. Tercihe bağlı sunulan eSIM özellikli 4G LTE bağlantısı da kullanıcılara her yerde çalışabilme olanağı sunuyor. Microsoft Teams sertifikalı TravelMate P6, sesleri 1,98 metre uzaktan alabilen dört mikrofonuyla video konferanslar yapmayı da mümkün kılıyor.

Windows 10 Pro işletim sistemini kullanan bu dizüstü bilgisayarlar 10. Nesil Intel Core i7 modellerine kadar işlemci seçeneklerine, 24 GB’a kadar DDR4 belleğe, NVIDIA® GeForce® MX250’ye kadar GPU çeşitlerine ve NVMe teknolojisi sayesinde büyük tablolar düzenlemeyi ve sunum hazırlamayı hızlandıran 1 TB’a kadar Gen 3 x4 PCIe SSD’lere sahip. TravelMate P6, 180 derece dönebilen menteşesiyle ortak çalışmayı ve paylaşımı da kolaylaştırıyor. Tamamen yatırılabilen ekrandaki görüntüleri çok sayıda kişiyle paylaşmak mümkün.