Anasayfa CES CES 2020 Dünyanın İlk Sıvı Soğutmalı eGPU’su AORUS RTX 2080 Ti Tanıtıldı

Dünyanın İlk Sıvı Soğutmalı eGPU’su AORUS RTX 2080 Ti Tanıtıldı

Tayvanlı üretici Gigabyte, bir ilke imza atarak sıvı soğutmaya sahip olan ve Gaming Box olarak adlandırdığı AORUS RTX 2080 Ti eGPU’yu dünyaya duyurdu.

MediaMarkt’ın desteği ile katıldığımız CES 2020 fuarında dünyanın ilkleri tanıtılmaya devam ediyor. Yeni çözüm ile GPU’nuzun daha uzun ömürlu olması sağlanırken, aynı zamanda çok daha iyi overclock performansı hedefleniyor. AORUS RTX 2080 Ti Game Box, Aorus çevre birimleriyle senkronize edilen RGB aydınlatmasına, Power Delivery (Güç Dağıtım) desteğine, Thunderbolt bağlantısına ve üç adet USB 3.0 bağlantı noktasına sahip.

Hepsi bir arada soğutma sistemi büyük bir bakır plaka, 240 mm alüminyum radyatör ve iki adet 120 mm fan içeriyor. Ayrıca optimize edilmiş pompa ve su bloğu ile daha düşük gürültü seviyesinde verimli su akışı ve soğutma performansı sağlanıyor.

Yeni çözüm oyuncular için ideal bir taşınabilir grafik kutusu veya harici GPU (eGPU) diyebiliriz. Aslında Gigabyte, bu çözüm ile içerik oluşturucular, YouTuber‘lar, 3D animasyon ve yüksek düzeyde grafik işleme gerektiren işlemlerle uğraşan kişileri de hedef alıyor.

Gigabyte ayrıca AORUS RTX 2080 Ti Game Box’un şu anda satın alınabileceğini de açıkladı.

AORUS RTX 2080 Ti Gaming Box Temel Özellikleri

  • Oyuncular, içerik oluşturucular ve yapay zeka için üst seviye performans.
  • Waterforce hepsi bir arada soğutma sistemi.
  • Thunderbolt 3 tak ve çalıştır.
  • Çevre birimleri için 3x USB 3.0 desteği.
  • 1x Ethernet bağlantı noktası.
  • Dizüstü bilgisayarı şarj etmek için Power Delivery (PD 3.0) desteği.
  • RGB Fusion 2.0 & 16.7M renk ve diğer AORUS cihazlarıyla senkronize özelliği.

İlginizi çekebilir: