Anasayfa Etkinlik CES Parmak İzi Okuyucusu İle Samsung T7 Touch Portable SSD Tanıtıldı

Parmak İzi Okuyucusu İle Samsung T7 Touch Portable SSD Tanıtıldı

Samsung T7 Touch SSD

Samsung T7 Touch Portable SSD bütünleşik parmak izi okuyucusu sayesinde verilerinizin güvenliğini sağlayabiliyor.

MediaMarkt desteği ile katıldığımız CES 2020’de, Samsung daha güvenli bir taşınabilir SSD arayanlar için parmak izi okuyucu sensör eklediği yeni T7 Touch modelini duyurdu. Samsung T7 Touch Portable SSD ev, iş ve projeleri arasında sürekli hareket halinde olan tüketicilerin içeriklerini güvenli bir şekilde taşımasına olanak sağlamayı amaçlıyor.

Samsung T7 Touch SSD

Bütünleşik parmak izi okuyucusunun yanı sıra T7 Touch şifre koruma ve AES 256-bit donanım şifreleme özelliklerine sahip. Şık titanyum metal kasa ile siyah ve gümüş renk seçenekler sunulurken, ürün sadece 58 gram ağırlığında. Bu ağırlık da yaklaşık iki AA pil kadar. En fazla 2 TB veri depolama seçeneği olan ürün, Motion LED özelliği ile kullanıcıların cihazlarının durumunu kontrol edebilmesine olanak tanıyor.

Selefi T5’ten daha fazla sunan T7, okuma hızı olarak 1.050 MB/s ve yazma hızı olarak 1.000 MB/s değerlerine sahip. Bu da ürünün T5’ten 2 kat daha hızlı olduğu anlamına geliyor.

30’dan fazla ülkede bu ay itibarıyla satışa sunulacak ürünün 500 GB modeli 130 dolar, 1 TB modeli 230 dolar ve 2 TB modeli 400 dolar fiyat etiketine sahip.

İlginizi çekebilir: 49 İnç QLED Panelli Samsung Odyssey G9 Oyuncu Monitörü Duyuruldu