Anasayfa Etkinlik CES ProArt StudioBook One Ön İnceleme

ProArt StudioBook One Ön İnceleme

ASUS’un profesyoneller için ürettiği dizüstü bilgisayarı ProArt StudioBook One’a yakından bakıyoruz.

ProArt StudioBook One sadece şık tasarım hatlarıyla dikkat çeken bir model. 15.6 inç ekrana ve yüzde 84 gibi gerçekten de çok yüksek bir ekran kasa oranına sahip. Yansımayı önleyen bu ekran 4K çözünürlüğünde ve Adobe RBG renk uzayında yüzde 100 doğruluğa sahip. Pantone onaylı ekranı koruyan cam ise Corning Gorilla Glass 5.

ProArt StudioBook One’un donanım özellikleri ise şu şekilde:

Cihazda Intel Core i9-9980HK işlemci kullanılıyor. İşlemciyi oluşturan 8 çekirdek 2.4 GHz saat hızında çalışırken, Turbo Boost ile bu hızı 5.0 GHz’ye kadar çıkarabiliyorsunuz. Ekran kartı tarafındaysa Nvidia’nın profesyoneller için ürettiği Quadro serisinden, Quadro RTX 6000 bulunuyor. Ekran kartında 24 GB GDDR6 VRAM olması ise ProArt StudioBook One’ın performansını üst seviyeye çekiyor. Depolama alanı ise 1 TB PCIe NVMe Gen 3 SSD.

ProArt StudioBook One’da 3 adet Thunderbolt 3 girişi bulunurken, 1 adet Display Port, 1 adet de DC girişi bulunuyor. Dizüstü bilgisayarın bataryası ise 90Wh’lik 12 hücreli lityum polimer pilden oluşuyor. Bu bataryayı 300W’lık şarj adaptörü ile hızlı bir şekilde doldurabiliyorsunuz.

MediaMarkt’ın desteği ile CES 2020’den en yeni haberleri ve videoları sizlere ulaştırmaya devam edeceğiz.