Anasayfa Haber Yeni Final Fantasy XV Mobil Sürümü Geliyor

Yeni Final Fantasy XV Mobil Sürümü Geliyor

Final Fantasy XV Mobil

Yeni Final Fantasy XV mobil sürümü konsol kalitesinde bir oyun deneyimini hedefliyor.

Square Enix, JSC Games ve GAEA Mobile iş birliğinde mobil için yeni bir Final Fantasy XV geliştiriliyor. Geçici olarak Final Fantasy 15 Mobile olarak adlandırılan oyunun Unreal Engine ile birkaç yıldır geliştirildiği ve Shanghai Oriental Pearl Group tarafından yayınlanacağı belirtiliyor.

Final Fantasy XV’nin mobile çok da yabancı olmadığını söylemek mümkün. 2017 yılında Square Enix pek de beğenilmeyen benzer mobil oyunu A New Empire ile karşımıza çıkmıştı. Bir sonraki yıl ise bir nebze daha iyi olan Final Fantasy XV: Pocket Edition gelmişti.

Yeni oyunun Noctis’in yolculuğuna başladıktan hemen sonrasında geçen paralel bir FFXV dünyasında geçeceği paylaşılıyor. Mobil oyunda keşfedilecek yeni tam ölçekli bölgeler de oyuncuları bekleyecek. Geliştiriciler çarpıcı aksiyon ve grafiklerle orijinal konsol deneyimini dokunmatik tabanlı kontroller ile mobilde de sunmak istediklerinin de altını çiziyor.

Oyuna dair bir fragmanın bu yılın ilk yarısında gelmesi bekleniyor. İlk olarak Çin’de yayınlanacak oyunun tüm dünyada sunulmasının planlandığı da bilgiler arasında.

İlginizi çekebilir: Vice City Teması, GTA 5 ile Geri Dönüyor