Anasayfa CES CES 2020 MSI Trident 3 Konsol PC Ön İncelemesi

MSI Trident 3 Konsol PC Ön İncelemesi

Konsol boyutlarında bir masaüstü bilgisayar olan MSI Trident 3 CES 2020’de karşımızda. Ufacık kasaya neler sığmış, hangi bağlantılar var bir bakalım…

Laptop ailesinde olduğu gibi kompakt PC serisinde de mat siyah tasarım görüyoruz. Bunu beğendik, ayrıca daha önceki Trident modellerindeki gibi açılı tasarım hatları korunmuş. İçerisinde masaüstü ekran kartı kullanılmış. MSI’ın Nvidia GeForce RTX 2060 ITX modeli var. Bunun avantajı daha yüksek FPS sunması yanında güçlü soğutması ve elbette bol bol DisplayPort gibi geniş bağlantı seçenekleri oluyor.

RAM olarak alan kazanmak için laptop türü RAM yani SODIMM kullandığını özellikle not düşelim. Bu tarz cihazların yükseltme seçenekleri daha az olsa da bu kadar güçlü bir bilgisayar uzun yıllar kullanılabilir.

Cihaz kontrolcü bağlantıları için gerekli olan USB’lere, daha hızlı portlara, masaüstüne kıyasla daha az sayıda 3.5 mm ses portuna ve yine Gigabit ethernet portuna sahip. Özellikle alanı dar olan ya da oturma odasında dev ekran televizyonu ya da oyuncu monitörü ile birlikte kurmak isteyenlere hitap eden Trident 3, performanstan vazgeçmeden bunu elde etmek için güzel bir alternatif.