Anasayfa Haber Bir Oyuncu 8 Bin Kilometre Uzaktaki Arkadaşının Hayatını Kurtardı

Bir Oyuncu 8 Bin Kilometre Uzaktaki Arkadaşının Hayatını Kurtardı

Oyuncu 8000 Kilometre

Bir oyuncu, binlerce kilometre uzakta beraber oyun oynadığı arkadaşının hayatını kurtararak kahraman oldu.

2 Ocak tarihinde İngiltere’nin Widnes şehrinde yaşayan 17 yaşındaki Aidan Jackson, ABD’nin Teksas eyaletinde yaşayan 20 yaşındaki Dia Lathora adlı bir diğer arkadaşıyla konuşuyordu. Konuşma sırasında Lathora konuştuğu arkadaşının çıkardığı seslerden nöbet geçirdiğini fark ederek İngiltere polisini harekete geçirmiş.

Başta durumdan habersiz olan Aidan’ın ailesi polisin ve ambulansın kapılarının önüne geldiğini fark etmiş. Ekiplerin bir başkasına geldiğini sanan aile, görevliyi kapıda görüp bilgi alır almaz hemen oğlunun yanına koşmuş ve Aidan’ın bayıldığını o an fark etmiş. Polis ise Amerika’dan bir çağrı aldıklarını ve evde yanıt vermeyen bir erkeğin olduğunu belirtilmiş.

Aidan’ın Mayıs 2019 tarihinde bir nöbet geçirdiği ve bu olaydan sonra yeni bir randevu için beklediği ifade ediliyor. Aile ise oğullarının hayatını 8.000 kilometre uzakta bir başka ülkeden kurtarmayı başaran Dia’ya minnettar. Genç kadının ne adres ne de herhangi iletişim numarasına sahip olmadığı halde, Avrupa Birliği için bir acil durum numarası bulup bunu başarması gerçekten muazzam.

İlginizi çekebilir: Oyuncu Ekipmanları Tavsiyeleri – Ocak 2020