Anasayfa Haber Westworld 3. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu

Westworld 3. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu

Westworld 3. Sezon Yayın Tarihi

Westworld 3. Sezon yayın tarihi merak uyandıran bir video ile duyuruldu.

Game of Thrones gibi beğenilen HBO yapımlarından birisi olan Westworld 3. Sezon bölümleri ile ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Son olarak HBO, Twitter üzerinden oldukça merak uyandıran bir tweet ile dizinin merak edilen yayın tarihini duyurdu.

15 Mart tarihinde yayınlanmaya başlayacak olan dizi için sunulan videoda uyuşmazlık başlığı altında insanlığı ilgilendiren bir dizi distopik olaya işaret ediliyor. Günümüz Hong Kong protestolarından ve Donald Trump’ın görevi kötüye kullanması suçlamalarından başlayan olaylar, gelecekte dönük üçüncü Rusya devrimi gibi gelişmelere kadar devam ediyor.

İlk iki sezonda olduğu gibi sadece parkta geçmeyeceği açıklanan dizi bu defa dış dünyada da geçecek. Günümüz Silikon Vadisi teknoloji devlerine benzeyen ancak tüyler ürpertici bir şirket olan Incite da olaylarda etkili rol üstlenecek. 2039 sonrasında insanlık için kaotik olaylara ise System olarak anılan bir yapay zeka sebebiyet verecek gibi gözüküyor.

Dizide Evan Rachel Wood (Dolores), Tessa Thompson (Charlotte Hale), Thandie Newton (Maeve Millay), Ed Harris (Man in Black) ve Jeffrey Wright (Bernard Lowe) gibi isimleri görmeye de devam edeceğiz. Ayrıca bu sezonda diziye Breaking Bad efsanesinin Jesse Pinkman’ı Aaaron Paul ile birlikte Vincent Cassel, Lena Waithe ve Marshawn Lynch da dahil olacak.

İlginizi çekebilir: Matrix 4 Duyuruldu! Neo Geri Dönüyor