Anasayfa Haber Razer DeathAdder V2 ve Basilisk V2 Tanıtıldı

Razer DeathAdder V2 ve Basilisk V2 Tanıtıldı

Razer DeathAdder V2, Razer Basilisk V2

Razer, iki oyuncu faresi modelinin yeni nesil versiyonlarını duyurdu. DeathAdder V2 ve Basilisk V2 tahmin edeceğiniz üzere seleflerinin üzerine çeşitli artılar ekliyor.

Razer DeathAdder V2 Yenilikleri

DeathAdder V2 artık Focus+ optik sensör ile geliyor ve bu sayede 20.000 DPI seviyesine ulaşıyor. Eklenen optik fare anahtarları ise tıklamaların işlenmesi için lazerler kullanıyor ve böylece daha fazla hassasiyet sağlanabiliyor. Ek olarak, SpeedFlex kablo da farenin yeniliklerinden.

Tasarım anlamında da geliştirmeler alan model daha fazla konfor sunmayı amaçlarken, fare üzerinde yeni tere dayanıklı kaplama ve kauçuk tutma yerleri bulunuyor. Kaydırma tekerleği de güncellenerek daha çentikli hale gelmiş ve daha düşük dirence sahip. Razer Synapse 3 ve HyperShift üzerinden özelleştirilebilir 8 tuş sunan Basilisk V2 ile fare tuşlarına makro atamak da mümkün. Razer Chroma RGB ışıklandırma da destekleyen farede artık dahili bellek de bulunuyor. Bu bellek kullanıcıların hızla geçiş yapabileceği 5 profili depolayabiliyor.

Razer DeathAdder V2, Razer Basilisk V2

Razer Basilisk V2 Yenilikleri

Basilisk V2 genel olarak DeathAdder V2 ile birçok ortak özelliğe sahip ancak biraz daha yetenekli diyebiliriz. Farenin en önemli avantajı ise 11 programlanabilir tuş ile gelmesi. Kaydırma tekerleği direnci de kullanıcının ihtiyaçları doğrultusunda kişiselleştirilebiliyor. Farenin tasarımı farklı olsa da teknik özellikler tarafında yine DeathAdder V2 aynı.

DeathAdder V2 fiyatı 80 euro ve Basilisk V2 fiyatı ise 90 euro olarak belirlenmiş.

İlginizi çekebilir: Oyuncu Ekipmanları Tavsiyeleri – Ocak 2020