Anasayfa Haber Karne hediyesi için beklediğiniz fırsatlar MediaMarkt’ta

Karne hediyesi için beklediğiniz fırsatlar MediaMarkt’ta

Okulların kapanmasıyla tüm öğrenciler için yarı yıl tatili başladı. MediaMarkt ise karne hediyesi isteyen öğrenciler için tabletten, bilgisayara, oyun konsoluna kadar birçok alanda karne indirimlerini başlattı.

MediaMarkt, ebeveynlerinden karne hediyesi bekleyen öğrenciler için karne indirimlerini başlattı. 16 – 20 Ocak tarihleri arasında başta dizüstü bilgisayar ve akıllı çocuk saatleri olmak üzere, birçok kategoride büyük indirimler öğrencileri bekliyor. İndirim kampanyası süresinde tüm notebook’larda yüzde 18 indirim ve tüm akıllı çocuk saatlerinde yüzde 20’ye varan indirim fırsatı sizleri bekliyor.

Lenovo L340 Dizüstü Bilgisayar

Lenovo’nun oyuncu notebook’u L340, karne fırsatları kapsamında indirime giren ürünlerden biri. 15.6 inçlik bu oyuncu bilgisayarı, gücünü Intel Core i5 – 9300 H işlemcisinden alıyor. Ekran kartı olaraksa bizleri Nvidia GeForce GTX 1050 karşılıyor. Lenovo L340 indirimlerle 6.449 TL’den 4.999 TL’ye düşmüş durumda.

Huawei P30 lite 64 GB

Huawei’nin popüler akıllı telefonlarından biri olan Huawei P30 lite, yenilenerek raflarda yerini aldı. Depolama alanı 64 GB’a çıkarılan telefon, işlemci olarak yine Huawei tarafından üretilen Kirin 710 yonga setini kullanıyor. Huawei P30 lite, özellikle orta segmentte eksikliği fazlasıyla hissedilen düşük ışık performansında son derece başarılı. Henüz yeni çıkan bir telefon olan Huawei P30 lite 64 GB, karne indirimlerine özel 2.848 TL yerine 2.499 TL’den sizi bekliyor. Ayrıca P30 lite satın aldığınızda Korkmaz Caytema Çay Makinesi de hediye.

Tüm indirim ve fırsatları mediamarkt.com.tr‘de görüntüleyebilirsiniz.