Anasayfa Haber Bülten Monster Huma H4 V3 Satışa Sunuldu

Monster Huma H4 V3 Satışa Sunuldu

Monster Notebook, iş bilgisayarı olarak tasarladığı Huma serisi notebookların, 10. nesil işlemcili Huma H4 V3 serisini satışa sundu.

Monster Notebook’un iş performansı için geliştirdiği notebook serisi Huma’nın 10. nesil işlemcili Huma H4 V3 serisini satışa sunuldu. Donanım özellikleri ve hafifliği ile ön plana çıkan Huma notebooklar 10. nesil Intel işlemciler kullanıyor.

Monster Notebook’un çalışma odaklı notebook serisi, ismini efsanevi Huma kuşundan alıyor. Süresiz uçma kabiliyetiyle göklerden inmeyen Huma kuşunun temsil eden bu seri, hafifliği ile dikkat çekiyor.

1 kg ağırlığında ve 14 inç Full HD IPS ekranlı Huma H4 V3 serisi, 10. nesil işlemcisi ve özelleştirilebilir 8 GB veya 16GB hafızası ile performans gerektiren tüm yazılım ve uygulamalara destek sunmayı hedefliyor. Donanım kaynaklarını ve yazılım performansını bir araya getiren Huma H4 V3 serisi, siyah ve gümüş renk seçenekleri ile estetik bir tasarıma sahip. Yalnızca 17.1mm kalınlığında ve magnezyum alaşımlı kasaya sahip Huma H4 V3 serisi, 8 saate varan pil ömrü sunuyor.

Huma H4 V3 notebooklar, Monster Notebook’un sunduğu diğer tüm modeller gibi satın alma aşamasında özelleştirilebilir donanım konfigürasyonu seçeneği ile kullanıcı beklentilerine en uygun özelliklerde satın alınabiliyor.