Anasayfa Haber Disintegration Açık Beta Tarihi Duyuruldu

Disintegration Açık Beta Tarihi Duyuruldu

Disintegration Açık Beta Tarihi

V1 Interactive ve Private Division, 2020’nin merakla beklenen yapımlarından biri olan Disintegration’ın açık beta tarihini paylaştı.

Halo yapımcılarının imzası taşıyan bilim-kurgu FPS oyunu Disintegration için açık beta tarihi açıklandı. V1 Interactive ve yayıncı Private Division halka açık çoklu oyuncu betasının 31 Ocak ile 1 Şubat tarihleri arasında PC, PS4 ve Xbox One platformlarında yapılacağını duyurdu. Kapalı beta testleri ise 28-29 Ocak arasında gerçekleştirilecek. Her iki betada da 3 çoklu oyuncu modunun ikisine erişim sunulacakken, 7 oynanabilir takım bulunacak.

Betaya dahil edilen ilk mod olan Control‘e birçok modern oyundan aşina olduğunuzu tahmin ediyoruz. Bu modda haritada belirlenen kritik noktaları elimizde tutup, en çok puanı toplayan takım olmaya çalışıyoruz. Retrieval modunda ise bir takım savunmada yer alırken, diğer bir takımın kargo teslimatı yapması gerekiyor.

Önümüzdeki günlerde beta süreci ile ilgili çok daha detaylı bilgilendirme yapılacak. Distopik bir gelecek dünyası sunan Disintegration, şimdiden 2020’nin en dikkat çeken yapımları arasında gösteriliyor.

İlginizi çekebilir: Horizon: Zero Dawn PC İçin Gelebilir