Anasayfa Haber Huawei P40 Kamera Detayları Belli Oldu

Huawei P40 Kamera Detayları Belli Oldu

Huawei P40’a ait render görüntüleri sızdırıldı. Huawei P40 üçlü ana kamera ve çift ön kamera düzeni ile geliyor.

Huawei P40 Pro’ya ait ilk görüntüler geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Şimdi ise 91Mobiles tarafından Huawei P40’ın ayrıntılı render görüntüleri paylaşıldı. Görselde de görebileceğiniz gibi Huawei P40’ın ekranı düz bir yapıya sahip. Telefonun sol üst kısmındaki bölmede iki adet kamera yatay şekilde konumlandırılmış. Selfie kamerası muhtemelen bir ana bir de ultra geniş lens kullanıyor. Ekran boyutunun ise 6.1 veya 6.2 inç boyutlarında olduğu ifade ediliyor. Ayrıca Huawei, amiral gemisi akıllı telefonlarında ilk kez bir delikli ekran tasarımı kullanmış olacak.

Cihazın arkasında, iki tonlu çift LED flaş sisteminin yanındaki dikdörtgen bir bölmede üçlü kamera sistemi kullanılmış. Kameralar bir kez daha dikey olarak konumlandırılmış durumda. Huawei P40’ın üçlü arka kamera sisteminin birincil sensör, ultra geniş sensör ve ToF sensörü içerdiği söyleniyor.

Görüntülerde ayrıca cihazın alt kısmında USB-C bağlantı noktası ve mono hoparlör görünüyor. Telefonun yan kenarında ise güç düğmesi ve ses düğmeleri yer alıyor. Cihazda 3.5mm jak girişinin ise bulunmadığı görünüyor. Huawei P40’ın Kirin 990 5G yonga seti ile çıkış yapması bekleniyor.

İlginizi çekebilir: Huawei P30 Lite 64 GB Satışa Sunuldu