Anasayfa Haber Uygun Fiyatlı iPhone Üretimi Gelecek Ay Başlayabilir

Uygun Fiyatlı iPhone Üretimi Gelecek Ay Başlayabilir

iPhone SE 2, iPhone 9

iPhone SE 2 veya iPhone 9 olarak gelmesi beklenilen uygun fiyatlı iPhone için üretimin gelecek ay başlayabileceği ileri sürüldü.

Yıllardır çıkması beklenilen uygun fiyatlı iPhone için yeni bir iddia Bloomberg cephesinden geldi. Son iddialar, iPhone SE 2 ve iPhone 9 adları ile anılan model için gelecek ay Apple’ın seri üretime geçeceği yönünde.

Şubat ayında üretimi başlayacak modelin Apple tarafından Mart ayı başında tanıtılacağı yine iddialar arasında. Üretim tarafının ise Foxconn, Pegatron ve Winstron arasında paylaştırıldığı söyleniyor. Cihazın özellikleri konusunda ise daha önceki iddiaların üzerine pek bir şey katılmıyor. Touch ID özellikli Ana Ekran tuşu, iPhone 11 modelinde de bulunan A13 işlemci ve iPhone 8 ile benzer tasarımın yanı sıra 4.7 inç LCD panel, tek lensli kamera beklenen özelliklerden.

Fiyat anlamında ise analist Ming-Chi Kuo cihazın 399 dolardan başlayan fiyatlar ile satılacağı tahmin etmişti. Şu an iPhone 8 (64 GB) modelinin ise 449 dolardan satıldığını not olarak düşelim.

İlginizi çekebilir: iPhone 12 İşlemcisi A14 MacBook Pro’da Kullanılabilir