Anasayfa Oyun Nintendo Switch Lite İncelemesi

Nintendo Switch Lite İncelemesi

Nintendo geçtiğimiz aylarda yeni el konsolu Nintendo Switch Lite modelini duyurdu. Bu videomuzda Switch Lite’ı değerlendiriyor ve Normal Switch ile karşılaştırıyoruz.

Avuç içi modda Nintendo Switch oyunlarını oynamak için özel olarak tasarlanmış entegre kontrollere sahip hafif bir cihaz olan Nintendo Switch Lite, üç farklı renkte mevcut: sarı, gri ve turkuaz.

Nintendo Switch Lite entegre kontrollere sahip ve Nintendo Switch’ten daha küçük boyutlu bir konsol. Cihaz bir Kickstand’a sahip değil ve özel bir el oyun cihazı olarak TV’ye video çıkışını desteklemiyor.

Nintendo Switch Lite, el modunda oynanabilecek tüm Nintendo Switch yazılımını destekliyor. Dışarıda oynamak için pek çok fırsatı olan insanlar ve zaten amiral gemisi Nintendo Switch konsoluna sahip olan arkadaşlarınız veya ailenizle çevrimiçi veya yerel kablosuz çok oyunculu oynamak isteyenler için ideal bir çözüm olmayı amaçlıyor.

Tamamen taşınabilir el konsolu formunda olan Switch Lite dock aracılığıyla televizyona takılamadığını yukarıda belirttik. Ek olarak HD Rumble ve IR Motion Camera özellikleri de bu modelde sunulmuyor. Yani Pokémon Let’s Go veya 1-2 Switch gibi oyunları oynamak istiyorsanız ekstradan bir çift Joy-Con almanız gerekecek. Nintendo eShop üzerinden oyun alırken uyumsuzluk sorunu yaratacak oyunlar konusunda da oyunculara bilgi verilecek.