Anasayfa Haber Torchlight Frontiers, Torchlight 3 Olarak Gelecek

Torchlight Frontiers, Torchlight 3 Olarak Gelecek

Torchlight 3

Torchlight Frontiers olarak duyurulan oyun artık Torchlight 3 ismi ile köklerine dönüyor.

Yeni Torchlight oyunu oldukça engebeli yollardan geçerek sonunda oyuncular ile buluşmaya hazırlanıyor. Torchlight ve Torchlight 2 geliştiricisi Runic Games 2017 yılında kapatılmıştı. Echtra Games tarafından yapılan Torchlight Frontiers ise 2019 yılından 2020’ye ertelenmişti.

Şimdi ise Torchlight Frontiers’ın isim değişikliği ile Torchlight 3 olarak piyasaya sürüleceği duyuruldu. Bunun sadece basit bir isim değişikliği olarak kalmadığının da altını çizelim. Oyunun tasarım yaklaşımında da büyük bir geçiş olacağını belirten geliştirici, tek bir fiyata oyuncuların oyuna sahip olacağı ve ister çevimiçi ister çevrımdışı olarak oyunu oynayabileceği belirtiyor. Bu geçişle oyunun köklerine döneceği ve ilk iki Torchlight için gerçek bir devam oyunu niteliğini taşıyacağı vurgulanıyor.

Torchlight 3 artık benzer hikaye ve ilerleme yapısını takip edecekken oyun içi gerçek para mağazası da kaldırılacak. Oyunun Steam üzerinden satılacağını da belirtelim. Ayrıca değişikliklere rağmen oyunun çıkış tarihinin hala 2020 olarak kalacak olması da sevindirici.

İlginizi çekebilir: Star Wars: Knights of the Old Republic Geri Dönüyor