Anasayfa Haber iPhone SE 2 Mart Ayında Satışa Çıkabilir

iPhone SE 2 Mart Ayında Satışa Çıkabilir

iPhone 9 olarak da adlandırabileceğimiz iPhone SE 2 modelinin Mart ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Düşük fiyatlı iPhone bekleyen kullanıcılar için önemli bir rapor yayınlandı. Yeni rapora göre, şirketin iPhone 9 olarak da bilinen iPhone SE 2‘yi önümüzdeki ay en kısa sürede seri üretime sokması bekleniyor.

Bu ayın başlarında, Apple’ın iPhone SE’nin halefi üzerinde çalıştığını duymuştuk. Plana aşina insanlardan gelen bilgilere dayanarak Bloomberg, iPhone SE 2 üretimininin Foxconn, Pegatron ve Winstron arasında bölüneceğini ve firmanın resmi olarak cihazı Mart ayı başlarında piyasaya süreceğini yazdı.

Bloomberg, yeni iPhone’un üst ve alt çerçeveleri, 4.7 inç LCD ekranı ve tek arka kamerasıyla iPhone 8’e çok benzeyeceğini yazıyor. Ancak iPhone SE 2 iPhone 11’de bulunan A13 işlemciye sahip olacak. Face ID yüz tanıma yerine ise Touch ID kullanılacak.

Ünlü analist Ming-Chi Kuo, iPhone SE 2’nin 399 dolarlık bir başlangıç fiyatına sahip olacağını tahmin ediyor. Bunun yanında Apple’ın daha büyük bir iPhone SE 2’yi piyasaya süreceği de söyleniyor. Bu “Plus” modelinin standart sürümden birkaç ay sonra, iPhone 12 serisiyle birlikte veya 2021’de gelmesi bekleniyor.

İlginizi çekebilir;