Anasayfa Haber PlayStation Plus Şubat 2020 Ücretsiz Oyunları Açıklandı

PlayStation Plus Şubat 2020 Ücretsiz Oyunları Açıklandı

PlayStation Plus Şubat 2020

PlayStation Plus Şubat 2020 ücretsiz oyunları BioShock: The Collection, The Sims 4 ve Firewall Zero Hour olarak duyuruldu.

PlayStation, Şubat ayı PlayStation Plus ücretsiz oyunları sonunda açıklandı. Hem de platform bu ay ücretsiz olarak 3 oyun birden veriyor. PlayStation Plus Şubat 2020 oyunları BioShock: The Collection, The Sims 4 ve Firewall Zero Hour.

BioShock: The Collection içerisinde BioShock, BioShock 2 ve BioShock Infinite ile birlikte bu oyunların eklenti içerikleri sunuluyor. Ek olarak koleksiyonda, Columbia’s Finest paketi ve yönetmenin yorumları da bulunuyor.

Electronic Arts’ın yaşam simülasyonu serisinin sonuncusu da bu ay PS Plus oyuncularına hediye ediliyor. The Sims 4 de birçok genişleme paketi ve eklentiler sunuyor.

Son olarak PlayStation VR için özel olarak geliştirilmiş olan 4’e 4 çoklu oyunculu taktik nişancı oyunu Firewall Zero Hour ile sanal gerçeklik başlığınızın keyfini çıkarmak mümkün. Hatta oyunun yeni sezonu da 4 Şubat itibarıyla başlıyor.

4 Şubat itibarıyla sunulacak PlayStation Plus ücretsiz oyunlarını kütüphanenize eklemek için 2 Mart tarihine kadar süreniz olacak. Bu arada geçtiğimiz ayın oyunlarını hala arşivinize eklemediyseniz elinizi çabuk tutsanız iyi olur. Bizden söylemesi.

İlginizi çekebilir: PlayStation Now Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey