Anasayfa Haber Matrix 4 ve John Wick 4, Mayıs 2021’de Vizyonda

Matrix 4 ve John Wick 4, Mayıs 2021’de Vizyonda

Matrix 4 ve John Wick 4, 21 Mayıs 2021 tarihinde vizyona girecek.

Keanu Reeves ile Carrie-Anne Moss‘un Neo ve Trinity rolleriyle geri döneceği The Matrix 4 için hazırlıklar başladı. San Francisco’da çekilecek yeni The Matrix filmi çekimleri 5 Şubat itibariyle başlıyor. Ancak Matrix üçlemesinin kötü karakteri Ajan Smith, Matrix 4’te rol almayacak. Yanı sıra kadroya Merovingian rolüyle tanıdığımız Lambert Wilson dahil oldu.

Keanu Reeves’in başrolde yer alacağı Matrix 4 ve John Wick 4 için vizyon tarihi aynı gün olarak belirlendi. 21 Mayıs 2021’de vizyona girecek filmler için heyecanlı bekleyiş başladı.

Reeves ve Moss’a ek olarak, Matrix 4’e katıldığını doğrulayan diğer yıldızlar arasında Watchmen’in Yahya Abdul Mateen II, Mindhunter’ın Jonathan Groff, Neil Patrick Harris ve Iron Fist’ten Jessica Henwick yer alıyor. Lana Wachowski, yaratıcısı kız kardeşi Lilly de projede yer almasa da yönetmen, ortak yazar ve ortak yapımcı olarak geri dönüyor.

Öte yandan Hugo Weaving Matrix 4’te yer almayacak ama Lone Wolf ve Loveland filmleri üzerinde çalışmaya devam ettiği de söylentiler arasında.

Filmden tüyolar

Matrix 4’te, Taika Waititi’nin Manga klasik Akira canlı aksiyon versiyonu kullanılacak. Leonardo DiCaprio tarafından üretilecek olan adaptasyon, Warner Bros sürüm takviminden süresiz olarak kaldırıldı. Variety, filmin Kaliforniya’da çekim için şartlı 18,5 milyon dolar vergi kredisi almak üzere tahsis edildiğini bildiriyor.

İlginizi çekebilir: 26. İstanbul Caz Festivali Tanıtım Filmi Telefonla Çekildi