Anasayfa Haber The Sims 4 Oyuncu Sayısı 20 Milyona Ulaştı

The Sims 4 Oyuncu Sayısı 20 Milyona Ulaştı

The Sims 4 Oyuncu Sayısı

The Sims 4 oyuncu sayısı ile adeta serinin 20 yılına saygı duruşu yaptı.

4 Şubat tarihinden itibaren 20 yaşına basacak olan The Sims yaşam simülasyonu serisinin son oyunu, tam da buna uygun bir başarıya imza attı. 2014 yılında piyasaya sürülen The Sims 4 oyuncu sayısı tüm platformlarda toplamda 20 milyon barajını aştı. EA tarafından paylaşılan son gelir raporunda ortaya çıkan tabloya PC için Origin Access ve konsollar için EA Access rakamlarının da dahil olduğunu belirtelim.

Sims tarihinin en uzun soluklu oyunu konumundaki The Sims 4, 6. yıl dönümünü kutlarken The Sims 2 ve The Sims 3 ise 5 yıl dönümü görmüştü. İlk oyunda bunun 4 olduğunu da not olarak düşelim. Serinin yeni oyunu ise yolda. EA CEO’su Andrew Wilson seriye yeni nesil bir oyunun geleceğini müjdeleyerek oyunun hayranlarını sevindirmiş durumda. Maxis’in yeni nesil için bir The Sims için düşünmeye devam ettiğini vurguluyor. Hem de çapraz platform oynanış ve diğer oyuncularla komşuluğunuzu genişletebileceğiniz bulut gibi yeni oynanış gelişmelerini de beraberinde getireceği belirtiliyor.

Halihazırda Eylül 2018 tarihinden beri Maxis tarafından yeni bir oyun üzerinde çalışıldığı da biliniyor. Sims Topluluğu şirketin paylaştığı iş ilanlarından bunun çoktan farkına varmıştı.

İlginizi çekebilir: Körpe Yoda Şimdi de The Sims 4 Oyununda