Anasayfa Haber Bir GTA Hayranı, Tüm Klasik Şehirlerin Yer Aldığı GTA 6 Haritası Oluşturdu

Bir GTA Hayranı, Tüm Klasik Şehirlerin Yer Aldığı GTA 6 Haritası Oluşturdu

Bir GTA hayranı, şimdiye kadar oyunlarda yer almış olan tüm klasik şehirlerin bulunduğu yeni bir GTA 6 haritası oluşturdu.

Merakla beklenen GTA 6 haritası için söylentiler Vice City, Liberty City ve San Fierro gibi diğer oyunlarda yer alan mekanlar olacağı yönünde. Bu söylentilerden yola çıkan GTA hayranı, tam da bu özelliklere göre bir harita oluşturdu.

Harita tam anlamıyla Amerika Birleşik Devletleri’nin çok yoğun bir versiyonu diyebiliriz. Oluşturulan haritanın doğu kıyısında Liberty City (New York City) ile Vice City (Miami), batı kıyısındaysa Los Santos (Los Angeles) ile San Fierro (San Francisco) yer alıyor. Bu durum haritanın, ABD haritasından esinlenilerek yaratıldığını gösteriyor.

GTA 6 haritası
GTA hayranı tarafından tasarlanan harita.

Harita içerik bakımından, eski favori GTA şehirlerinin yanı sıra GTA’da daha önce hiç yer almayan birkaç yeni alan da içeriyor. New Orleans, Houston, Dallas, Denver ve Seattle/Portland şehirleri haritayı yaratan kişinin yeni fikirleri diyebiliriz.

Öte yandan, Chicago ve Washington gibi göze çarpan ABD şehirleri ise haritada yer almıyor.

Büyük şehirlerin yer aldığı gerçek bir GTA haritasından ziyade daha az kullanılan ve kırsal arazilerin kapladığı çok geniş bir alan bulunuyor. Bu bakımdan harita oynanış açısından işlevsiz olduğu yönünde eleştiriler aldı.

İlginizi çekebilir: Vice City Teması, GTA 5 ile Geri Dönüyor