Anasayfa Haber Escobar’ın Kardeşinden Samsung Galaxy Fold Klonu

Escobar’ın Kardeşinden Samsung Galaxy Fold Klonu

Escobar Fold 2

Escobar Inc. bu defa Samsung Galaxy Fold klonu Escobar Fold 2 ile piyasayı karıştıracak.

Aralık ayında Pablo Escobar’ın kardeşi Roberto Escobar, Escobar Fold 1 adlı katlanabilir akıllı telefon modelini duyurarak şaşırtmıştı. Şimdi ise Escobar Inc. adlı şirket Samsung Galaxy Fold klonu olarak nitelendirebileceğimiz bir Escobar Fold 2 ile karşımıza çıkıyor.

İlk Escobar Fold modelinde olduğu gibi ikinci nesil model de altın rengi, Escobar Inc. logosu ve fiyatı ile rakiplerinden ayrılıyor. Samsung Galaxy Fold 2.000 dolar fiyata sahipken, Escobar Fold 2 ise 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama için 399 dolar fiyat etiketi taşıyor. 12 GB RAM ve 512 GB dahili depolamada ise bu fiyat 549 dolara çıkıyor.

Bu fiyata tabii ki daha düşük kaliteli malzemelerin kullanıldığı bir cihaz almış olma ihtimaliniz bulunuyor. Teknik özellikler tarafında ise kamera konusunda biraz farklılıklar mevcut. Örneğin, bu modelde 6 yerine 5 kamera bulunuyor. 12 MP ana, 12 MP telefoto ve 16 MP ultra geniş olmak üzere üç kamera katlanabilir ekranın üzerinde yer alıyor. 10 MP ve 8 MP kameralar ise harici ekranın üzerinde.

Kamera kurulumu dışında diğer özellikler ise oldukça benzer. Snapdragon 855 çipset, 4.380 mAh batarya, 7.3 inç katlanabilir ekran, 4.6 inç dış ekran ve Android 10 tamamen Samsung modeli ile aynı.

Escobar bu cihazdan başlangıçta 200.000 adet üretmeyi planladıklarını paylaşıyor. İlk modelde ise 100.000 adet planlanmıştı. Cihazın Mart ayında satışa sunulacağı da bilgiler arasında.

İlginizi çekebilir: Pablo Escobar’ın Kardeşi Katlanabilir Akıllı Telefon Çıkartıyor