Anasayfa Haber Sony, PlayStation 5’in Resmi Sitesini Açtı

Sony, PlayStation 5’in Resmi Sitesini Açtı

PlayStation 5 resmi sitesi

Sony, sessiz sedasız bir şekilde PlayStation 5’in resmi sitesini kullanıma açtı. Yeni nesil konsolun yakın zaman içerisinde resmiyet kazanması bekleniyor.

Konsol oyuncularının sabırsızlıkla beklediği PlayStation 5 ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Daha önceden paylaşılan bilgiler ile beraber birçok detayı ortaya çıkan PlayStation 5’in şimdi de resmi web sitesi kullanıma sunuldu.

İlk olarak Reddit kullanıcıları tarafından fark edilen web sitesinin şimdilik Türkiye, Almanya ve İngiltere sürümlerine ulaşılabiliyor. Web sitesinde ise bizleri PS5 logosu ve PlayStation 5 geliyor ibaresi karşılıyor.

PlayStation 5 resmi sitesi

Bunun haricinde ise PS5’in özelliklerini paylaşmaya başladıklarına dikkat çeken Sony, yeni nesil konsolu tamamen ortaya çıkarmaya hazır olmadıklarını da özellikle belirtiyor. Ayrıca açılan web sitesi üzerinden kullanıcılar zamanla PS5 çıkış tarihi, PS5 fiyatı ve yakında çıkacak PS5 lansman oyunlarıyla ilgili haberlere de erişim sağlayabilecekler.

PS5 Mart 2020’de Tanıtılabilir!

Şimdilik Sony cephesinden PS5 tanıtım tarihi ile ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Ancak son paylaşılan raporlara göre yeni nesil konsolun 5 Mart tarihinde ön siparişe açılacağını ve 20 Kasım 2020’de, 499$ fiyatıyla Kuzey Amerika’da piyasaya sürüleceği tahmin ediliyor. Son olarak, PS5’in resmi sitesine bu link üzerinden ulaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir: PS5 Ön Sipariş Tarihi Sızdırıldı