Anasayfa Haber VSCO Artık Video Paylaşımı Desteği Sunuyor

VSCO Artık Video Paylaşımı Desteği Sunuyor

Sosyal ağ tarafında sadece fotoğraflara izin veren VSCO, artık video paylaşımlarına da izin veriyor.

Daha çok fotoğraf ve video düzenleme yetenekleri ile tanınan VSCO, sosyal ağ tarafında ise sadece fotoğraf paylaşımına izin veriyordu. Büyüyen topluluğunu dikkate alan platform bundan böyle uygulamasının sosyal yönünü genişletme kararı aldıklarını ve artık üyelerinin video paylaşımı da yapmasına izin vereceklerini duyurdu.

VSCO video düzenleme araçlarının kullanımının geçtiğimiz yolda iki kat arttığını belirtiyor. Hem de bu durumun uygulamadan doğrudan video paylaşımı yapılmamasına rağmen olduğu vurgulanıyor. Video yayıncılığı özelliğinin üyeler tarafından uzun zamandır talep edilen bir özellik olduğu da ortada.

Video paylaşmak için alışıldık düzenleme işleminden sonra düzenlenen dosyayı albümünüzden seçmeniz gerekiyor. Ek olarak, videonuz için isterseniz metin de ekleyebiliyorsunuz. Özelliğin şu an için sadece iOS kullanıcılarına sunulduğunu, Android kullanıcılarına ise önümüzdeki haftalarda sunulacağını belirtelim. Tabii ki uygulamanızı güncellemeyi de unutmayın.

VSCO özelliği geliştirmeye devam edeceklerinin ve videoları favorilere ekleme ile tekrar paylaşma gibi yenilikler sunacaklarının da sözünü veriyor.

İlginizi çekebilir: Byte İlk Haftasında Ne Kadar İndirildi?