Anasayfa Haber Aşık Olunacak Hediyeler MediaMarkt’ta

Aşık Olunacak Hediyeler MediaMarkt’ta

14 Şubat’ın yaklaşmasıyla birlikte, MediaMarkt’ın Sevgililer Günü kampanyası da başladı. 8 – 14 Şubat tarihleri arasında yüzlerce indirim ve sürpriz sizleri bekliyor.

Teknolojinin gelişmesiyle hediye anlayışımız da artık değişti. Artık özel günlerde sevdiklerimize, onların hayatlarını kolaylaştıran ve pratikleştiren teknolojik ürünler hediye ediyoruz. MediaMarkt yeni kampanyasıyla, sevgililer günü hediyesi almak isteyenlere hem mediamarkt.com.tr’de hem de mağazalarında büyük indirimler sunuyor.

MediaMarkt Sevgililer Günü kampanyasında ilk dikkatimizi çeken ürün Huawei P30 lite oldu. Orta segmentin güçlü telefonlarından olan P30 lite, kamera yetenekleri ve hızlı arayüzü ile dikkat çekiyor. Şık bir tasarıma sahip olan bu akıllı telefon, sevdikleriniz için çok uygun bir hediye olacaktır. Üstelik Sevgililer Günü kampanyası boyunca fiyatı 2.499 TL yerine 2.299 TL olacak.

Samsung’un geçtiğimiz aylarda piyasaya sürülen akıllı saati Galaxy Watch Active 2 de güzel bir indirim fırsatıyla sunuluyor. Eğer 8 – 14 Şubat tarihleri arasında bu akıllı saati almaya karar verirseniz ikincisi yüzde 50 indirim ile sunuluyor. Samsung’un yeni akıllı saati hem şık tasarımı hem de güçlü donanımı ile dikkat çekiyor.

Philips’in 3 fonksiyonlu erkek bakım seti de indirime giren ürünler arasında yer alıyor. Çelik bıçakları ve uzun kullanım ömrüyle, alacağınız en kalıcı ve en yararlı hediyelerden biri olabilir. Üstelik fiyatı da 369 TL’den 269 TL’ye düşmüş durumda.

Samsung’un daha yeni piyasaya sürülen akıllı telefonu Galaxy A51, güçlü kameralarıyla ve hızlı donanımıyla akıllı telefona ihtiyacı olanlar için en güzel hediyelerden biri olabilir. Farklı tarzda bir hediye almak isterseniz de DJI Mavic Mini, drone kullanmaya hevesli olanlar için harika bir başlangıç. Diğer yandan sevdiklerinize alacağınız bir Apple Watch, iOS ekosistemi kullananlar için şık ve ince düşünülmüş bir hediye olacaktır.