Anasayfa Haber Yeni Call of Duty’nin Ne Zaman Çıkacağı Açıklandı

Yeni Call of Duty’nin Ne Zaman Çıkacağı Açıklandı

yeni call of duty oyunu

Yeni Call of Duty oyununun 2020 yılı içerisine piyasaya sürüleceği Activision tarafından doğrulandı.

Geçtiğimiz yıl çıkışını gerçekleştiren Call of Duty Modern Warfare ile büyük bir başarıya imza atan Activision’ın bir sonraki Call of Duty oyununu ne zaman piyasaya süreceği ortaya çıktı. Activision cephesinden yapılan açıklamaya göre yeni Call of Duty oyunu bu yıl içerisinde piyasaya sürülecek.

Şimdilik, 2020 yılı içerisinde piyasaya sürülecek olan oyunun ismi ya da içeriği hakkında herhangi bir bilgi verilmedi. Ancak yayıncı firmanın belirtiği gibi halihazırda geliştirilmekte olan oyunun şirket içerisinde büyük bir ilgi ile karşılandığını ve yeni oyun ile sunulacak olan içeriğin heyecan verici olduğunu görmekteyiz.

Bunun haricinde yeni oyunun hangi firma tarafından geliştirileceği de henüz açıklanmadı. Şirkete yakın kaynaklarca elde edilen bilgilere göre 2020 yılında piyasaya sürülecek olan oyunun Treyarch Studios tarafından geliştirileceği ve bu oyunun Black Ops 5 olacağını tahmin ediliyor. Soğuk Savaş dönemini konu edineceği iddia edilen serinin yeni oyunun Vietnam Savaşı’nı da içereceğine dikkat çekiliyor.

Bu yıl içerisinde satışa sunulacağı doğrulanan oyunun  PS4, Xbox One, PC platformlarının yanı sıra PS5 ve Xbox Series X gibi yeni nesil konsollara da gelmesi bekleniyor.

İlginizi Çekebilir: Sony, PlayStation 5’in Resmi Sitesini Açtı