Anasayfa Haber Bülten G2 Esports ve Logitech G Ortaklığı Sürüyor

G2 Esports ve Logitech G Ortaklığı Sürüyor

Ödüllü e-spor takımı G2 Esports, Logitech G ile ortaklığını sürdürüyor. Üç yıllık iş birliği dönemini geride bırakan G2 ve Logitech G, devam eden ortaklıkları ile e-spor organizasyonları ve oyun fenomenleri başta olmak üzere oyun dünyasını desteklemeye devam edecek.

G2 Espor CEO’su Carlos Rodriguez, “Logitech G ile ortaklığımızı #G2ARMY ve oyuncularımız için eğlenceli uygulamalar ve ihtiyaçlardan daha fazlasını karşılayan ürünler sunmak amacıyla devam ettirdiğimiz için mutluyuz. G2 Espor için önemli bir yıl olacağına inandığımız 2020’de de Logitech G ile birlikte hareket etmek bizim için çok önemli” diye konuştu.

Logitech G, T1 Entertainment & Sports ve Natus Vincere e-spor takımlarıyla da imzaladığı ortaklık anlaşmasıyla dünyanın en yetenekli e-sporcularını desteklemenin yanı sıra e-sporun daha geniş kitlelere ulaşmasına da yardım edecek.

Yeni ortaklıklarla ilgili açıklamalarda bulunan Logitech Türkiye ve Orta Asya Ülkeleri Pazarlama Müdürü Birol Sülük, “G2, T1 ve Natus Vincere gibi dünyaca tanınan takımların başarılarından ilham alan ve e-spor yatırımlarını durmaksızın büyüten bir markayız. Mevcut iş birliklerimizi yenilemek ve yeni ortaklıklara imza atmak bizleri hem mutlu ediyor hem de heyecanlandırıyor.” dedi.