Anasayfa Haber Activision Blizzard Oyunları GeForce Now’dan Kaldırıldı

Activision Blizzard Oyunları GeForce Now’dan Kaldırıldı

GeForce Now forumlarından yapılan açıklamada tüm Activision Blizzard oyunlarının platformdan kaldırıldığı açıklandı.

NVIDIA’nın GeForce Now oyun platformu geçen hafta hızlı bir çıkış yaptı ve milyonlarca oyuncu tarafından kullanılıyor. Ancak GeForce Now forumlarından üzücü bir haber geldi. NVIDIA yetkilisi tarafından yapılan açıklamada Activision Blizzard oyunlarının GeForce Now kütüphanesinden kaldırıldığı belirtiliyor.

Oyunlar Activision Blizzard’ın isteği üzerine kaldırıldı ve sebebi henüz bilinmiyor. Activision Blizzard oyunları GeForce Now beta programında da uzun süre oynanmıştı. Call of Duty serisi, Overwatch, World of Warcraft ve Diablo 3 gibi önemli oyunların kütüphaneden kaldırılması oyuncular için oldukça kötü bir haber. NVIDIA sözcüsünün yaptığı açıklamalar ise şu şekilde;

“GeForce Now’da kapsamlı bir kütüphane sunmak için yapımcılarla birlikte çalıştık. Sürekli olarak yeni oyunlar ekleyeceğiz ve bazen diğer dijital servis sağlayıcılarında olduğu gibi oyunları kaldırmak zorunda olacağız.

İstek üzerine Activision Blizzard oyunları hizmetten kaldırıldı. Talihsiz olsa da, bu oyunları ve daha fazlasını gelecekte yeniden sunmak için Activision Blizzard ile birlikte çalışmayı umuyoruz. Şu anda desteklenen yüzlerce oyuna ek olarak, geliştiricilerin hizmete dahil olmasını istedikleri 1500’den fazla oyun var. Ekleyeceğimiz oyunlarla ilgili yeni haberleri takip edin.”

Bu konudaki söylentilerde Activision Blizzard’ın NVIDIA ile olan anlaşma koşullarından memnun olmadığı ifade ediliyor. İlerleyen günlerde platforma yeni oyunlar eklenmesini ve daha zengin bir kütüphane sunulmasını ümit ediyoruz.

İlginizi çekebilir: