Anasayfa Haber Samsung Galaxy Buds Plus Tanıtıldı

Samsung Galaxy Buds Plus Tanıtıldı

Samsung Galaxy Buds Plus

Tek şarj ile 22 saat müzik çalabilen Samsung Galaxy Buds Plus duyuruldu.

Samsung tarafından Galaxy S20 serisi ve Galaxy Z Flip modellerinin tanıtıldığı Unpacked etkinliğinde bu cihazlara eşlik edecek Galaxy Buds Plus kablosuz kulaklıklar da duyuruldu. Kulaklıkların gösterdiği en önemli gelişme ise artan batarya süresi olarak göze çarpıyor. Hem kulaklıklar hem de şarj kutusu 11’er saat kullanım sunarken toplamda tek şarjla 22 saat müzik dinlemek mümkün hale geliyor. Kıyaslama açısından önceki modelde bunun sadece 13 saat olduğunu belirtelim.

Galaxy Buds Plus’ın kullanıcılarına çok daha iyi ses kalitesi sunacağının altı çiziliyor. Üç mikrofon ve iki yönlü dinamik hoparlör gücünü AKG’den alıyor. Şarj kutusu ise Samsung’un Wireless PowerShare özelliği için desteğe sahip. Bu sayede kablosuz şarj destekli Galaxy akıllı telefonunuz ile şarj kutunuzu ve haliyle kulaklığınızı şarj etmek mümkün. Ayrıca dokunmatik özelliği sayesinde tek tıklama ile Spotify’ınıza da erişebileceğiniz belirtiliyor. Tüm bunlara ek, tıklama ve basılı tutma aksiyonlarını özelleştirme olanağı da sunuluyor.

14 Şubat tarihinde satışa sunulacak olan Galaxy Buds Plus 149.99 dolar fiyat etiketine sahip. Ürün hem Android hem de iOS desteği sunuyor.

İlginizi çekebilir: Galaxy S20 Serisi İçin Ön Siparişler Başladı