Anasayfa Haber GTA Online Hayranından Fragman Çalışması

GTA Online Hayranından Fragman Çalışması

GTA hayranı tarafından GTA Online temalı hazırlanan klip, tanıtım videosuna dönüştü.

Reddit’te GTA severlere yönelik paylaşılan bir videoda, oldukça beğenildi. Bir GTA hayranı tarafından hazırlanan video, GTA Online temasını kapsamlı bir şekilde işleyerek oyun severlere sunuldu.

Rockstar Games tarafından GTA V’in multiplayer modu GTA Online, 2013 yılında piyasaya çıktı. Son zamanlarda oldukça popüler hale gelen oyuna, art arda güncellemeler eklendi. Yeni güncellemeler oyun severlerin ilgisini oldukça cezbetti ancak güncellemelerin sıklıkla yenilenmesi nedeniyle oyuncular bu yeniliklere yetişmekte zorluk çekti. Öte yandan, Rockstar henüz gelen tüm yenilikleri kapsayan bir tanıtım videosu yayınlamadı.

Bir GTA hayranı ise tüm bu yenilikleri ve dahasını gözler önüne seren bir bütün kurgu video oluşturdu. Videoyu dijital ortamda beğeniye sunan kullanıcı, GTA Online için film tadında bir fragman hazırlamış oldu.

‘Infinite_Boredom’ mahlaslı kullanıcı, videoyu “GTAO için güncel bir fragman hazırladım” başlığı ile paylaştı. Bu film tadında fragmanı izlemek isteyenler için bağlantıyı aşağıya bırakıyoruz.

İlginizi çekebilir: Bir GTA Hayranı, Tüm Klasik Şehirlerin Yer Aldığı GTA 6 Haritası Oluşturdu