Anasayfa Haber Apple AirPods Pro Lite mı Geliyor?

Apple AirPods Pro Lite mı Geliyor?

Apple AirPod Pro Lite

İddialar, Apple tarafından AirPods Pro Lite adıyla bir kulaklık modeli geleceği yönünde.

Apple ile şirketin Tayvanlı tedarik zincirinin çeşitli yeni ürünler için birlikte çalıştığı ileri sürüldü. Bunlardan birisi de AirPods Pro Lite olarak anılıyor. Diğer ürünler ise yeni nesil iPad, Apple Watch ve iMac modelleri olarak ifade edilirken, önümüzdeki aylarda bu ürünler için güncellemeleri de görmeye başlayacağız.

Apple AirPods Pro Lite ile ilgili olarak ismi dışında pek fazla bilgi bulunmuyor ancak Apple’ın Tayvanlı iş ortakları ile üretimi artırmak istediğinin altı çiziliyor. Çin’deki üretimi önemli ölçüde etkileyen Koronavirüs salgını sebebiyle şirketin tedarik zincirini coğrafi olarak çeşitlendirmeye çalıştığı da bilgiler arasında.

Apple tarafından daha geçtiğimiz yılın Ekim ayında yeni piyasaya sürülen AirPods Pro sonrasında AirPods Pro Lite adıyla bir başka ürünün gelme ihtimaline ise aslında pek sıcak bakılmıyor. İkinci nesil AirPods ise Mart 2019 tarihinde çıkış yapmıştı. Kablosuz şarj kutulu AirPods ve AirPods Pro arasında ise 50 dolar fiyat farkı bulunuyor. Lite bir versiyonun Apple ürün serisine nasıl entegre edileceği de merak konusu. Kişisel tahminim ise belki de yeni iPhone akıllı telefonların kutusundan çıkacak kulaklıkların bunlar olabileceği yönünde.

Bakalım önümüzdeki dönemde karşımıza üçüncü nesil bir AirPods mu, yoksa daha uygun fiyat etiketli bir model mi çıkacak.

İlginizi çekebilir: Apple AirPods Pro Fiyatı ve Özellikleri