Anasayfa Haber Samsung, 25W Taşınabilir Şarj Cihazı ve 45W Araç Şarj Aleti Duyurdu

Samsung, 25W Taşınabilir Şarj Cihazı ve 45W Araç Şarj Aleti Duyurdu

Samsung 25W Taşınabilir Şarj Cihazı, 45W Araç Şarj Aleti

Samsung yeni akıllı telefon modelleri ile birlikte hızlı şarj cihazları duyurmayı da ihmal etmedi.

Galaxy Unpacked etkinliği ile amiral gemisi Galaxy S20 serisini ve katlanabilir Galaxy Z Flip modelini duyuran Samsung, cihazları için çeşitli aksesuarlar da sundu. Bu aksesuarlar arasında 10.000 mAh kapasiteli taşınabilir şarj cihazları ve 45W araç şarj aleti dikkat çekiyor.

10.000 mAh kapasite sunan taşınabilir şarj cihazları Qi kablosuz şarjlı ve USB olmak üzere iki farklı seçeneğe sahip. Bunlardan ilki USB Type-C Power Delivery standardı ile 25W hızlı şarj desteği sunuyor ve iki adet USB Type-C portuna sahip. Ek olarak ürün, cihazları kablosuz olarak 8.5W hızında şarj edebiliyor. Diğer modelse kablosuz şarj yeteneğinden yoksunken bir USB Type-A ve bir USB Type-C portu ile geliyor. Bu arada cihaza aynı zamanda iki cihaz takılırsa 25W şarj desteğinin sunulmadığının altını çizmemiz gerek.

45W Araç Şarj Aleti ise hem USB Type-A hem de USB Type-C portu sunuyor. Type-A portu ile 15W hızlı şarj, Type-C portu ileyse Note 10+ veya S20 Ultra modelleri 45W ile hızlı şarj edilebiliyor. 45W destekli 5A USB Type-C’den Type-C’ye kablosu da ürünün kutusunda çıkıyor.

Kablosuz şarj destekli 25W Taşınabilir Şarj Cihazı için belirlenen fiyat 79.99 dolarken diğer ürünlerin fiyatı henüz belirsiz. Bunlara ait fiyatların ise 6 Mart tarihinde Galaxy S20 serisi piyasaya çıktığında açıklanacağı tahmin ediliyor.