Anasayfa Haber iPhone 9 Tanıtım Tarihi Hakkında Yeni İddia

iPhone 9 Tanıtım Tarihi Hakkında Yeni İddia

iPhone 9 Tanıtım Tarihi

Gelecek ay gerçekleştirilecek bir Apple etkinliği ile iPhone 9 tanıtımı gerçekleştirilebilir.

Apple tarafından ilkbahar ayları içerisinde bir medya etkinliği düzenleneceğine dair bir süredir ortada dolaşan iddialara bir yenisi daha eklendi. Bu son iddiaya göre, merakla beklenilen iPhone 9 akıllı telefonun da tanıtılacağı etkinlik Mart ayı sonunda gerçekleştirilecek.

31 Mart tarihinde gerçekleştirileceği beklenilen etkinlik sonrasında iPhone 9’un da piyasaya 3 Nisan itibarıyla sürüleceği söyleniyor. Apple’ın daha önce de Mart aylarında etkinlikler düzenlemesi iddiaları güçlendiriyor. Örneğin; geçtiğimiz yılki etkinlik 25 Mart’ta düzenlenmiş ve Apple News+, Apple Card ve Apple Arcade gibi servisler duyurulmuştu. 2018’de ise 27 Mart tarihli başka bir etkinlikte eğitim ve yeni iPad tabletler odaklı başka bir etkinlik olmuştu.

Etkinliğin gerçekleştirilmesi durumunda aynı hafta iCloud Drive klasör paylaşımı, yeni Memoji çıkartmaları ve daha fazlasını sunacak iOS 13.4 güncellemesinin de kullanıcılara sunulması mümkün. 31 Mart etkinliğinde güncellenmiş iPad Pro modellerini ve eşya takibini mümkün kılacak AirTags cihazlarını görme ihtimaline de sıcak bakılıyor.

Bakalım, Apple etkinlik hakkında resmi açıklamayı ne zaman yapacak?

İlginizi çekebilir: Apple, Yeni iPhone Modellerinde Kendi 5G Antenini Kullanabilir