Anasayfa Haber Samsung Galaxy Fold 2 Ekran Altı Kamera İle Gelebilir

Samsung Galaxy Fold 2 Ekran Altı Kamera İle Gelebilir

Galaxy Fold 2 Ekran Altı Kamera

Galaxy Fold 2 ekran altı kamera ve ultra ince cam ile Temmuz ayında karşımıza çıkabilir.

Samsung tarafından bu yılın sonlarına doğru bir Galaxy Fold halefinin piyasaya sürülmesi bekleniyor. İddialara göre, Project Champ kod adı ile geliştirilen Galaxy Fold 2 ekran altı kamera teknolojisine sahip olacak ve orijinal Fold ile aynı form faktörünü gösterecek. Şirketin birkaç yıldır ekran altı kamera teknolojisi üzerinde çalıştığı ve artık bunu tüketicilere sunacak aşamaya geldiği de bilgiler arasında. Bu arada diğer Çinli üreticilerin de bu teknoloji için çalıştığını söylemeden geçmeyelim. Hatta Oppo, MWC 2019 sırasında bu teknolojiye sahip bir cihazın ön gösterimini yapmıştı.

Galaxy Fold 2’de katlanabilir ekranın üst kısmında Galaxy Z Flip ile aynı ultra ince camın kullanılacağı da iddialar arasında. Katlanmamış halde 7.7 inç ekran sunacak cihazda ultra ince camın esnek ekranı çizilmelere karşı pek iyi koruyamayabileceği düşünülüyor. Galaxy Z Flip dayanıklılık testleri de bunu açık seçik göstermişti.

Galaxy Fold 2’nin Galaxy Z Flip ya da Motorola Razr kadar ucuz olmayacağı ve selefi gibi 2.000 dolar fiyat etiketi taşıyabileceği tahmin ediliyor. Yüksek fiyatta tabii ki cihazın daha hızlı dahili bileşenler ve 5G bağlantı sunacak olması etken rol oynuyor. Katlanabilir cihazın Galaxy Note 20 serisi ile birlikte Temmuz ayında tanıtılması da olası.

 

İlginizi çekebilir: Samsung Galaxy Z Flip: İlk Bakış ve Türkiye Fiyatı