Anasayfa Haber Steam, “Sıradaki Oyun” Özelliğini Kullanıma Sundu

Steam, “Sıradaki Oyun” Özelliğini Kullanıma Sundu

Steam Labs’in üzerinde çalıştığı yeni “Sıradaki Oyun Deneyi” projesi ile yeni oyun bulmakta zorluk çekmeyeceksiniz.

Steam, bünyesinde binlerce farklı oyun barındırıyor ve mevcuttaki en büyük dijital oyun platformu. Siz de oynadığınız oyunun tüm bölümlerini tamamlayabilir veya sıkılarak oynamayı bırakabilirsiniz. Bu aşamada hangi oyuna başlayacağınıza karar veremiyorsanız yeni özelliğe göz atabilirsiniz.

Steam Lab’in makine öğrenme sistemi, en çok beğenebileceğiniz oyunları tavsiye ederek seçimlerinizde yardımcı oluyor. İnteraktif Tavsiye Sistemi, Steam kütüphanenizdeki mevcut oyunları dikkate alarak yeni tavsiyeler sunuyor. Tavsiyelere üçlü gruplar halinde göz atabiliyorsunuz. Ek olarak tavsiyeler ilginizi çekmediğinde ise oyunları yenileyebiliyorsunuz.

Bu algoritma henüz deneme aşamasında ve geliştirilmeye devam ediyor. Bu sebepten dolayı bazı beklenmedik sonuçlarla karşılaşabileceğinizi belirtelim. Yeni özelliği deneyimlemek için Steam arayüzünden Topluluk sekmesine gidebilirsiniz. Burada Steam Labs “008 Sıradaki Oyun” deneyi üzerindeki “Sıradaki Oyunu Deneyin” butonuna tıklayın. Özelliğe web tarayıcısı üzerinden bu bağlantıya tıklayarak gidebilirsiniz.

İlginizi çekebilir: