Anasayfa Haber Android İçin Office Uygulamaları Artık Tek Çatı Altında

Android İçin Office Uygulamaları Artık Tek Çatı Altında

Android İçin Office

Word, Excel ve PowerPoint araçları artık bir arada Android için Office uygulamasında.

Microsoft bir süredir Word, Excel ve PowerPoint gibi temel Office araçlarını tek uygulama içerisinde sunmak üzere çalışmalar yapıyordu. Sonunda bu yeni Office uygulaması ilk olarak Google Play Store üzerinden Android kullanıcılarına sunulmuş durumda.

Şirketin popüler Word, Excel ve PowerPoint araçlarını cebinize getiren uygulama, mobil cihazların gücünü kullanarak daha basit ancak eksiksiz bir deneyim sunmak üzerine odaklanmış. Belge oluşturup düzenlemek dışında (bulut tabanlı olanlar da dahil) uygulama oldukça faydalı işlevler de sunuyor. Örneğin; bir belgenin fotoğrafını çekip bunu düzenlenebilir bir Word dosyasına dönüştürebiliyorsunuz. Ya da bir tablonun fotoğrafını dönüştürüp Excel’de çalışabiliyorsunuz. Sadece telefonunuzdaki fotoğrafları seçip PowerPoint’in bunlardan bir sunum tasarlamasını istemek veya Office Lens özellikleri ile belge ve beyaz tahtaların geliştirilmiş dijital görüntülerini yaratmak da mümkün.

Office dosyalarından PDF oluşturmak, parmağınız ya da stylus ile PDF imzalamak, Yapışkan Notlar işleviyle fikirlerinizi not olmak, QR kod taramak, hızla dosya aktarmak ve paylaşmak da diğer işlevlerden. Uygulamanın OneDrive ve diğer üçüncü parti bulut depolama servisleri ile çalıştığını da unutmayalım. Gördüğünüz üzere uygulamada neredeyse yok yok. Bu arada bazı işlevleri açmak için Office 365 abonesi olmanız gerekiyor.

Uygulamayı indirmek için buraya tıklayabilirsiniz. iOS için Office uygulamasının ne zaman geleceği konusunda ise henüz bilgi yok.

 

İlginizi çekebilir: Yandex Navigasyon’a Deprem Toplanma Alanları Eklendi