Anasayfa Haber SnowRunner 19 Nisan’da Satışa Çıkıyor

SnowRunner 19 Nisan’da Satışa Çıkıyor

SnowRunner Mod Desteği

Off-road simülasyon oyunu SnowRunner ön siparişe açıldı ve 19 Nisan’da indirmeye sunuluyor.

Sabre Interactive tarafından geliştirilen, Focus Home Interactive tarafından yayınlanan yeni SnowRunner’in 19 Nisan tarihinde satışa çıkacağı duyuruldu. Oyun PlayStation 4, Xbox One ve PC için aynı anda çıkıyor. PC kullanıcıları oyuna Epic Games platformundan ulaşabilecek.

ABD (Alaska) ve Rusya’da geçecek olan off-road simulasyon oyunu oldukça eğlenceli görünüyor. Oyun tanıtımı ve ekran görüntülerine baktığımızda grafiklerin başarılı gözüktüğünü söylesek yeridir. Ayrıca oyunun gelişmiş detaylara ve fizik motoruna sahip olduğu söyleniyor. SnowRunner tek başınıza veya dört kişi ile birlikte oynanabiliyor ve oyunda 40 farklı araç mevcut. Karlı ve çamurlu ortamlarda özelleştirdiğiniz araçlarla tura çıkmak isterseniz bu oyunu alabilirsiniz.

Oyun şu anda 160 TL fiyatıyla Epic Games üzerinde ön siparişe açıldı ve sistem gereksinimleri henüz açıklanmadı. Ek olarak oyunda Türkçe desteği bulunmadığını belirtelim. Oyunun resmi web sitesine bu bağlantı, Epic Games sayfasına bu bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Half Life: Alyx Çıkış Tarihi Kesinleşti