Anasayfa Haber Telefonunuz Uygulaması RCS Desteği Sunacak

Telefonunuz Uygulaması RCS Desteği Sunacak

Telefonunuz RCS

Microsoft, Galaxy S20 için Telefonunuz (Your Phone) uygulamasında RCS desteği sağlayacak.

Samsung ve Microsoft arasındaki iş birliği Windows 10 ile birlikte gelen Telefonunuz (Your Phone) uygulaması için getirilen geliştirmeler ile her geçen gün daha güçleniyor. Samsung akıllı telefonlar için özel olarak sunulan bu geliştirmeler Link to Windows ile başlamış ve hatta ekran yansıtma özelliği de Samsung kullanıcılarına özel olmuştu.

Microsoft şimdi de özellikle Galaxy S20 serisine özel yeni bir özellik duyurdu. Yeni akıllı telefonlar ile başlayarak, Telefonunuz uygulaması telefondaki varsayılan SMS uygulaması Samsung Mesajlar olduğu sürece RCS mesajlaşma desteği sağlayacak.

Zengin İletişim Hizmetleri ya da kısa adı ile RCS, modern mesajlaşma servislerinden bekleyeceğiniz çeşitli yetenekleri sağlayan geleneksel SMS ve MMS mesajlaşmanın bir evrimi olarak göze çarpıyor. Karakter sınırlaması olmayan ve yüksek kaliteli görüntüler ile farklı dosya türleri göndermeye izin veren özellikte okundu bilgisini ve karşıdaki kişinin yazmakta olup olmadığını da gösterebiliyor.

Kullanıcılar, Samsung Galaxy S20 cihazlarını alır almaz doğrudan Telefonunuz uygulamasının RCS desteğinden faydalanabilecekler.

İlginizi çekebilir: Samsung Galaxy S20, S20 Plus ve S20 Ultra Ön İnceleme