Anasayfa Haber Warcraft 3: Reforged Koşulsuz İade Edilebiliyor

Warcraft 3: Reforged Koşulsuz İade Edilebiliyor

Blizzard, gelen tepkiler sonucunda Warcraft 3: Reforged’ın tüm iadelerini kabul ediyor.

Bildiğiniz üzere geçmişte ilgi gören oyunlar bir bir yenilenmeye devam ediyor. Yılların efsane strateji oyunu Warcraft 3: Reforged ismiyle 28 Ocak tarihinde satışa çıkmıştı. Yenilenmiş oyunda grafiklerden seslendirmelere kadar birçok yenilik yapılmıştı. Ancak oyunun çıkışı ile birlikte yapımcı Blizzard topa tutulmaya başladı.

Oyunu alan kullanıcılar, oyunun tamamlanmadan satışa çıktığını, oyundaki teknik hatalar ve bugların can sıkıcı olduğunu söylüyor. Bunun yanında oyunun vaat edilen özellikleri ve grafikleri karşılamadığı yorumları yapılıyor. Warcraft 3: Reforged, 0.5 Metacritic skoruyla en düşük ortalamaya sahip oyunlardan birisi haline gelmiş durumda.

Blizzard, bu talihsizliklerin sonucunda oynama saati fark etmeksizin ve sorgusuz sualsiz şekilde oyunun iade edilebildiğini açıkladı. Oyun yapımcısı bu şekilde tepkileri bir nebze azaltmayı hedefliyor gibi. Eğer siz de oyunu satın alan ve memnun kalmayan bir oyuncuysanız iade etme şansınızı kullanabilirsiniz.  Geri ödeme talebini resmi web sitesi üzerinden oluşturmanız mümkün.

İlginizi çekebilir: Warcraft III: Reforged Satışa Çıktı