Anasayfa Haber Bülten IronKey D300 Serisi Bellekler NATO’dan Sertifika Almayı Başardı

IronKey D300 Serisi Bellekler NATO’dan Sertifika Almayı Başardı

Kingston Technology Company Inc’in Flash bellek bölümü, IronKey D300 serisi harici belleklerinin NATO Sınırlı Seviye Sertifikası almaya hak kazandığını açıkladı.

Bu gelişmeyle Kingston’ın IronKey D300, IronKey D300S ve IronKey D300SM bellekleri; detaylı bir incelemenin ardından NATO ülkelerindeki sivil ve askeri kuruluşların operasyonel durumlar için güvenle kullanabileceği ürünleri içeren NATO Bilgi Güvencesi Ürün Kataloğunda (NIAPC) yer aldı.

INFOSEC yönetimi altında oluşturulan NATO Bilgi Güvencesi Ürün Kataloğu NATO üyesi bir ülke tarafından tasarlanan kriptografik cihazın değerlendirme, geliştirme süreçlerini yürüterek ürünün NATO standartları ile uyumlu hale getirilmesini amaçlıyor. Kingston, IronKey D300 bellekleri ile bu katalogda yer alarak NATO standartlarında şifreleme kalitesine sahip olduğunu ve siber saldırılara karşı koruma yeteneğine sahip olduğunu kanıtlıyor.

4GB ve 128GB’a kadar ürün yelpazesine sahip olan IronKey bellek, NATO üyesi ülkeler için güvenli ve kullanışlı bir araç olma özelliğini taşıyor.