Anasayfa Haber MediaMarkt’ta Yüzde 50’ye Varan İndirimler Başladı

MediaMarkt’ta Yüzde 50’ye Varan İndirimler Başladı

MediaMarkt başlattığı stokları eritme kampanyası ile beraber, 24 Şubat Salı gününe kadar birçok üründe avantajlı fiyatlar sunuyor.

24 Şubat’a kadar hem MediaMarkt mağazalarında hem de mediamarkt.com.tr’de geçerli olarak indirim döneminde, ev elektroniğinden, akıllı telefonlara, televizyonlardan, akıllı ev gereçlerine kadar farklı kategorilerde farklı fırsatlar sizi bekliyor.

SAMSUNG 55RU7440 55 İnç Akıllı TV

Samsung’un 55 inç boyutunda dev ekranlı akıllı televizyonu, 4K UHD çözünürlük desteği ve Tizen işletim sistemi ile geliyor. Mega kontrasta sahip olan ürün, HDR desteği de sağlıyor. İndirim kapsamında SAMSUNG 55RU7440 TV modelini 5.299 TL yerine, 4.997 TL’ye satın alabiliyorsunuz.

Apple iPhone Xs 64 GB

Apple’ın geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü iPhone Xs halen çok iyi bir akıllı telefon olarak dikkat çekiyor. İçerisinde yapay zeka destekli A12 çipini barındıran bu telefon, özellikle güncel işletim sistemi ve kaliteli kasa malzemesiyle dikkat çekiyor. İndirim kapsamında iPhone Xs 6.699 TL yerine 6.597 TL’den satın alınabiliyor.

TEFAL SV7112 Express Compact Buhar Kazanlı Ütü

Sadece TV ve akıllı telefon kategorilerinde değil, farklı kategorilerde de indirimler dikkat çekiyor. Bu indirimlerden biri Tefal’in Compact Buhar Kazanlı Ütü modelinde karşımıza çıkıyor. 2.600 W güce sahip bu buharlı ütüyü indirimler kapsamında satın alabiliyorsunuz.