Anasayfa Haber Geliştirilmiş Profiller İle Telegram 5.15 Güncellemesi Çıktı

Geliştirilmiş Profiller İle Telegram 5.15 Güncellemesi Çıktı

Telegram 5.15 Güncellemesi

Telegram 5.15 güncellemesi yenilenen profil sayfaları ve Yakındaki Kişiler 2.0 gibi yenilikler ile dikkat çekiyor.

Telegram tam da 14 Şubat Sevgililer Günü’nde iOS ve Android için yeni bir güncelleme sundu. Telegram 5.15 güncellemesi ile birlikte yenilenen profil sayfaları, resim ve videoları daha kolay görüntüleme, birkaç animasyonlu kalp emojisi eklemesi ve yakınlarınızda yeni arkadaşlar bulmanıza yardımcı olacak Yakındaki Kişiler 2.0 uygulamaya dahil ediliyor.

Güncelleme sonrasında kullanıcıların profil sayfaları daha fazla bilgi içermeye başlıyor ve bu sayede diğer kullanıcılar ile neler paylaştığınız bulmak daha kolay hale geliyor. Kişilerin profil fotoğraflarının ve iletişim detaylarının yanı sıra artık daha önce bu kişiye gönderdiğiniz fotoğraf, video, bağlantı ve diğer medyaları da burada görmek mümkün.

Profil sayfasında gönderdiğiniz fotoğraflara bakarken yeni medya çevirme özelliğini denemeniz mümkün. Sonraki fotoğraf görmek için kaydırma yapmak yerine bu yeni özellikte fotoğrafın sağ veya sol tarafına tıklayarak ileri ve geri gidebiliyorsunuz. Bunun da gezinme anlamında kolaylık sağlayacağı ifade ediliyor.

Yakındaki Kişiler 2.0 ise geçtiğimiz yıl sunulan Yakındaki Kişiler özelliğinin üzerine kurulmuş. Bundan böyle varlığınızı bir sayfadayken veya uygulamayı kapattığınızda bile yayınlamaya devam edebiliyorsunuz. Telegram bu özelliğin etraftan yeni arkadaşlar edinmenize yardımcı olacağını belirtirken, aynı zamanda özelliği akıllıca kullanmanızı ve özelliği açık bırakmanız durumunda istemeden dikkat çekebileceğinizi de hatırlatıyor.

Uygulamanın son sürümünü App Store ve Google Play Store üzerinden hemen yükleyebilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Gmail iOS Sürümü Dosyalar Desteğine Kavuştu